На страната й трябва управление, но не какво да е,

...
На страната й трябва управление, но не какво да е,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Гласувах за това България да направи скок в развитието си

На страната й би трябвало ръководство, само че не какво да е, а същинско самоуверено реформаторско ръководство, което може да се оправи с провокациите, пред които сме изправени.

Гласувах страната ни да направи скок в развиването си.

Това съобщи съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов след гласуването си за Народно заседание през днешния ден.

“Напълно е допустимо, колкото и да наподобява комплицирано ситуацията. Тази трудност може да бъде мотивация и движеща мощ България да направи скок в развиването си. След година-две да бъдем в доста по-добро състояние. Просто не би трябвало да изпускаме фокуса от значимите цели. Трябва отговорност и поредност ”, разяснява пред публицисти той на излизане от изборната секция в 93-то СУ в София.

Христо Иванов съобщи, че не счита, че може да се направи самоуверено реформаторско болшинство без присъединяване на “Демократична България ”.

“Поставили сме доста ясно нашите условия и цели – ясно отношение по всички аспекти на политиките, свързани путинската експанзия против Източна Европа и интернационалния ред, правосъдна промяна и рационална фискална политика. От осъществяването на тези цели ще зависи с кого ще бъде допустимо да формираме ръководство ”, сподели той.

Христо Иванов прикани да се гласоподава, с цел да се избегне опцията положението на застоялост в развиването на страната да продължи.

“Залогът е да гласуваме, с цел да не вървим още веднъж на избори. Страната би трябвало да се движи напред, не може да продължава тази застоялост ”, сподели той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР