На стилисти и модни блогъри дрехите изглеждат просто страхотно и

...
На стилисти и модни блогъри дрехите изглеждат просто страхотно и
Коментари Харесай

4 неща, които жените купуват напразно по съвет на стилисти. Никой не ги носи

На стилисти и фешън блогъри облеклата наподобяват просто ужасно и незабавно желаете да ги купите. Но не бързайте да вземете решение и да харчите мъчно извоюваните пари, защото доста дами към този момент са се опарили по това. Ето 4 неща, които всички си купиха по съвет на стилисти, само че в последна сметка съвсем не ги носят.

Кеип

През зимата доста фешън блогъри поучаваха да се сдобиете с мантия, тъй като тогава беше в наклонност. Всички известни марки от Givenchy до Valentino ги показаха в своите сбирки. Аргументът на стилистите беше елементарен – това е съвременно, женствено и уместно за специфичен мотив. Например в спектакъл или ресторант.

Но по някаква причина премълчаха противоположната страна на това облекло – лимитира стила на дамата и е извънредно непрактично.

Преценете сами, за какво да харчите пари за скъпи връхни облекла, които ще бъдат на мода за доста малко време. И на малко места е уместно и не е уместно за всеки, тъй като носът е умишлена женственост. Затова изисква непрекъснато успокоение – най-малко най-малък жанр и грим.

Освен това пелерини са по-подходящи за европейската зима, тъй като вятърът духа в необятните ръкави, а шията е отворена. И даже дългите ръкавици няма да спасят обстановката, да вземем за пример в Сибир или междинната лента.

Ботфорди

Протекторите са горещият шлагер на сезона. В наклонност са прилепналите модели като Balmain, Coperni и Armani. Или варианти с необятни крайници като Isabel Marant и Acne Studios. Също по този начин в свежите сбирки има варианти за подметки за всеки усет: необятна и скосена пета, ток вид стилет и солидна платформа. Ето за какво множеството стилисти приказват за гъвкавостта, дързостта и топлината на такава двойка.

Но в действителност ботушите над коляното не могат да се нарекат практични обувки за всеки ден. Те са хлъзгави, тъй че вместо походката на дръзка кралица, ще получите несигурна и непохватна. Разбира се, вариантите на платформата са по-стабилни и на тях може да се направи противоплъзгаща профилактика. Но това не е единственият проблем. Тъй като избирането на облекла за подобен чифт постоянно е мъчно.

Студено е в мини пола през зимата, наподобява старомодно със скинни и е мъчно да смесите midi с пухено яке. Така се оказва, че по-голямата част от ботушите са в далечното чекмедже с вярата за най-хубавия им час.

Вълнен пуловер

Естествените материали са търсени освен през лятото, само че и през зимата. Тъй като един кашмирен пуловер може да размени няколко пласта облекла – комфортно. Същата история с вълнен пуловер. Сега стилистите не не помнят за поддържането на топли и екологични облекла, тъй че те интензивно се поучават да купуват подобен пуловер за зимата.

Хубаво е, несъмнено, че започнаха да се грижат за нашето здраве в границите на модата. Но малко хора ще харесат 100% вълна в актуалния свят.

Ако една жена работи на улицата, подобен пуловер е просто избавление. Но в случай че се движи с кола и седи в добре затоплена стая, ще бъде разочарована. Защото вълната е бодлива и в нея е горещо. Следователно тези, които са го купили с вярата за положително задържане на топлота, го отсрочват заради обикновен дискомфорт.

Плисирана пола

По едно време се предлагаше на всички без изключение и се наричаше базата. Тези поли бяха комбинирани с топъл пуловер и понижиха степента на женственост с груби ботуши. Но макар обстоятелството, че към момента може да бъде завършена през днешния ден, плисираната пола е просто непрактична за нашия климат. И единственото време на годината, когато тя може органично да се впише в дрешника на съветските дами, е късната пролет.

Не всеки модел пола може да бъде красиво въведен в зимния дрешник. Тя ще наподобява отдолу под пухеното яке и образно ще понижи дължината на краката си. А модерното миди палто при -30 градуса към момента е хазарт.

Следователно единственото нещо, с което се комбинира полата през зимата, е изрязано яке. В допълнение, изгорените поли не са подобаващи за всяка фигура и елементарно ще създадат бедрата по-широки. Следователно нещото, закупено по съвет на фешън блогъри, се оказа безусловно непрактично за суровия климат.

Вероятно всеки е забелязал какъв брой интензивно стилистите хвалят модерните неща. И какъв брой бързо същите тези неща се трансформират в неприятен усет в тяхното авторитетно мнение. И никой от тях няма да вземе поради физиката, климата и метода на живот на всеки клиент. Освен в случай че не е персонална консултация, несъмнено.

Следователно сляпото следване на техните препоръки е неприятна тактика. По-добре е авансово да анализирате всички входни данни и да вземете решение сами. В противоположен случай съществува риск от хабене на пари.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР