На стената до кухненската маса на бащата на Меган Маркъл

...
На стената до кухненската маса на бащата на Меган Маркъл
Коментари Харесай

Меган Маркъл съсипа баща си СНИМКИ

На стената до кухненската маса на бащата на Меган Маркъл има нейна черно-бяла фотография, за която той е казвал, че е " снимана от гордия баща на Меги ". До нея има фотография на младо момиче, прегърнало татко си на американски футболен мач.





И двете фотографии Томас Маркъл твърди, че му припомнят за пропастта, която сега съществува сред него и Меган.

Г-н Маркъл е окачил цялата си къща в фотоси на наследниците си. Включително и такива на полу братът и сестрата на херцогинята - Том Джуниър и Саманта.

Меган обаче е единствената, която има писмени възпоменателни хвалби, окачени над камината по време на сватбата й с принц Хари през май 2018 година. Малко след венчавката Меган забременя и роди внук на Томас Маркъл. За жал, той към момента не е виждал дребния Арчи.

Г-н Маркъл е дал единствено шепа изявленията и пусна къси изказвания по време на бременността на Меган и раждането на Арчи. Той твърди, че е подложен на „ всекидневен напън “ от погрешни истории за него

Сега той проговаря за пръв път след раждането на Арчи, тъй като счита, че не е почтено да бъде изхвърлен от живота на внука си.

" Бих желал да ми пратят фотография на Арчи, с цел да мога да я сложа в рамка до тази на Меган. Това не е ли всичко, което един дядо би желае? Трябва да видя дали и той има характерния нос на семейтво Маркъл ", изяснява тъжно пред Daily Mail бащата на херцогинята на Съсекс.

Той показа, че е изпратил картичка за 38-мия рожден ден на Меган предишния месец, само че не знае дали е стигнала до нея.

Томас Маркъл в никакъв случай не получил и публична покана за сватбата на щерка си, само че това, което го натъжава най-вече е, че е виждал внука си Арчи единствено и само на фотоси в интернет.

" Обичам щерка си. Това са обичаните ми фотоси с нея. Винаги когато я снимах, тя се усмихваше. Това е моята Меги. Бяхме толкоз близки. Прибирах се от работа, прегръщаше ме и се разхождаме с часове, с цел да си приказваме ", спомня си с оскърбление Томас.

Г-н Маркъл твърди, че е наясно, че не е в предпочитания лист на щерка си сега, извини се на кралското семейство за изявленията си преди сватбата, само че Меган към момента не желае да има нищо общо с него.

Източник: blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР