На срещата Иван Белчев е обърнал особено внимание на местата

...
На срещата Иван Белчев е обърнал особено внимание на местата
Коментари Харесай

Иван Белчев: В следващите месеци ще видим реални резултати по пътя Русе - Бяла

На срещата Иван Белчев е обърнал изключително внимание на местата със зачестили произшествия край Борово и Беленския хълм

" С министъра на районното развиване и благоустройствотоИван Шишков успяхме да беседваме тази седмица по съответни проблеми на пътяРусе - Бяла.

Дадох образци за сектори по пътя " палач ", споделих му черната статистика и показах решения, с цел да могат злополуките по този сектор да намалеят.

В идващите месеци ще забележим действителни резултати както по целия път, по този начин и на местата със зачестилите произшествия край Борово и Беленския хълм.

Припомням ви, че за този сектор още преди 5 години писах на АПИ и те взеха под внимание рекомендациите, които аз и други доброволци дадохме.

Всеки ден в Народното събрание е значим за мен, тъй като с изключение на гласуванията, срещите, полемиките, аз задавам въпроси, давам решения и диря реализация на проблемите на родния ми край.

И дружно с сътрудниците ми от Демократична България, моите сътрудници и десетките помагащи ми хора, съумяваме да вървим решително напред.

С министър Шишков говорихме за: ремонт на компрометирани сектори, поддържане на пътя, подкастряне на шубраци и клони - изключително на завоите, светлоотразителни направляващи колчета край пътя, светлоотразителни кабари, забележима маркировка - това са първите дейности, които би трябвало АПИ да предприеме. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР