На снимката: Иван ПечоринОще един руски бизнесмен намери смъртта си

...
На снимката: Иван ПечоринОще един руски бизнесмен намери смъртта си
Коментари Харесай

Още един руски бизнесмен намери смъртта си в инцидент

На фотографията: Иван Печорин
Още един съветски предприемач откри гибелта си след случай. Мистериозна гибел застигна Иван Печорин, ръководещ шеф в Корпорацията за развиване на Далечния изток. Според съветски медии той се е удавил на 10 септември, покрай нос Игнатиев във Владивосток. Твърди се, че е паднал зад борда на лодка, която се е движела с висока скорост.

Компанията удостовери гибелта му: „ На 12 септември 2022 година стана известна трагичната гибел на нашия сътрудник Иван Печорин, ръководещ шеф на Корпорацията за развиване на авиационната промишленост на Далечния изток и Арктика. Смъртта на Иван е непоправима загуба за неговите другари и сътрудници и огромна загуба за корпорацията. Изказваме откровените си съболезнования на фамилията и приятелите “. Причините за гибелта са неразбираеми, написа БГНЕС.
Серия от „ произшествия “
Това е следващият случай със самоубийство на представител на нефто-газовия бизнес в Русия. На 5 юли тялото на съветския предприемач Юрий Воронов с огнестрелна рана в главата бе открито в басейн във вилно населено място край Финския залив покрай Санкт Петербург. Воронов е бил началник на „ Астра Шипинг “ – компания, профилирана в договорите на „ Газпром “ в Арктика. Основната версия бе самоубийство.

На 20 април испанската полиция откри тялото на Сергей Протосеня, заместник-председател на борда на шефовете на „ Новатек “, в селска къща. Цялото му семейство също бе открито мъртво.

Два дни по-рано телата на някогашния вицепрезидент на „ Газпромбанк “ Владислав Аваев, както и на брачната половинка и щерка му, бяха открити в апартамент на Университетския проспект в Москва.

На 25 февруари Александър Тюляков, на 61 години, заместител общоприет шеф на Обединения център за споразумяване на разногласия на Газпром, бе погубен в елитна вила в село Ленински (Ленински район). На 29 януари 60-годишният Леонид Шулман, началник на транспортната работа на „ Газпром инвест “, е открит мъртъв в къща в същото село.

Последният случай беше на 1 септември, когато шефът на борда на шефовете на „ Лукойл “ беше открит мъртъв. Беше обявено, че Равил Маганов е паднал от прозореца на Централната клинична болница в западната част на Москва и е умрял на място.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР