На снимката е Мартин Лаурело, по прякор човека-сова“. Мартин имал

...
На снимката е Мартин Лаурело, по прякор човека-сова“. Мартин имал
Коментари Харесай

Човека-сова, който си въртял главата на 180 градуса (видео)

На фотографията е Мартин Лаурело, по прякор „ човека-сова “. Мартин имал рядка особеност. Можел да завърти главата си на 180°.

Мартин има деформиране на гръбнака. И първоначално можел да завърти главата си не като елементарните хора на 90 °, а незабавно на 120 °. Но тойл стартира да тренира, с цел да трансформира минуса в своя ярка линия.

Самият Мартин споделя, че в детството си съзнателно е извил главата си и е изместил няколко прешлена. Той постепенно въртял главата си от ден на ден и повече и след три години се научил да я върти изцяло.

Мартин е роден в Германия през 1886 година От детството си имал тази странна линия – да върти главата си в противоположната посока. Но той не можел да върви и да държи главата си по този начин дълго време, тъй като имал проблеми с дишането.

Било невероятно да се подмине такава опция. Първо Мартин отишъл да работи във фрийк шоу, а по-късно се преместил в цирка. На 21 години отива да живее в Съединени американски щати. Мартин в никакъв случай не е харесвал Америка, само че е вярвал, че опцията да получи международно самопризнание е единствено там.

Когато Мартин обръщал главата си, можел да пие и да пуши. На това той построил доста от своите номера.

Извън цирка Мартин обичал да се майтапи, само че от време на време това му коствало скъпо. Веднъж той обърнал главата си и намигнал на служителите на реда зад него. И го арестували, тъй като полицията не обича смешки.

Вижте видео с неповторимия „ човек-сова “. В това видео Мартин се изявява с един различен чудак – „ Bendyman “ („ извиващия се човек “).

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР