На снимка на Марс е забелязана течна вода, но НАСА

...
На снимка на Марс е забелязана течна вода, но НАСА
Коментари Харесай

На снимка на Марс е забелязана течна вода. Защо НАСА мълчи …?

На фотография на Марс е видяна течна вода, само че НАСА мълчи … На фотографията по-долу, се вижда марсианската повърхнина. Снимката е направена от камерата на роувъра Кюриосити (Curiosity) преди 5 години, през 2014 година.ТУК – линк към уеб страницата на НАСА можете да видите оригинала (HiddenTruth.site).Изглежда, че елементарната картина на Марс са нормални прашни камъни и прашна безжизнена марсианска пустиня.

 1111 1 - На фотография на Марс е видяна течна вода. Защо НАСА мълчи...?
Но …! Какво има в долния ляв ъгъл? Това несъмнено не е сянка, тъй като се разграничава по цвят, по посока и по външен тип. Много наподобява на поток от течна вода, разливаща се под камък, без да има време да се всмуква изцяло в пясъка.

 2222 - На фотография на Марс е видяна течна вода. Защо НАСА мълчи...?
Четете още: Камери на МКС снимаха извънземни кораби (видео)Малко по-високо, отдолу под същия камък, се вижда също поток, само че наподобява по-стар и към този момент пресушен.

 n3 - На фотография на Марс е видяна течна вода. Защо НАСА мълчи...?
В същото време, макар толкоз явни признаци, НАСА в никакъв случай не е обявявала, че на Марс е открита течност. Ледът на полюсите е публично прочут от доста години. Но, течна вода, която всъщност значи по-голяма възможност за живот на планетата, към момента публично остава марсианска загадка.
Това е вода, а не минерал или нещо друго …

 n4 - На фотография на Марс е видяна течна вода. Защо НАСА мълчи...?
През 2017 година, съветският космонавт Антон Шкаплеров приказва за бактериите, които бяха открити на слънчевите панели на МКС, т.е. отвън станцията. Според астронавта, бактериите не са участвали при изстрелването на апарата към МКС, което значи, че те са „ пристигнали от Космоса “.Според тайни теоретици, НАСА преднамерено прикрива признаци за съществуването на живот в Космоса.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР