На скромна церемония в Истанбул през уикенда шепа приятели изпрати

...
На скромна церемония в Истанбул през уикенда шепа приятели изпрати
Коментари Харесай

Почина голямата любов на Али Ръза

На скромна гала в Истанбул през уикенда шепа другари изпрати във безконечния му път доайена на турската световна публицистика Айкут Ишиклар.

70-годишният паркетен лъв беше едно от огромните пера на комшийската журналистика, само че остава по-известен за публиката с интимните си връзки с извънредно известния у нас артист Халил Ергюн – Али Ръза от сериала „ Листопад ”.

Според нестихващата клевета край Босфора, Халил дължи кариерата си точно на починалия публицист. Като млад кореспондент на в. „ Сабах ” в далечната 1968 Ишиклар открива напълно инцидентно бъдещи Али Ръза, който играе в самодейна театрална натрупа в Бурса. Двамата стават извънредно близки, а ласкавите рецензии и контактите на светския кореспондент докарват приятеля му в Истанбул. Именно благодарение на Айкут Халил Ергюн получава и първата си роля в киното през 1975 година

За миналите 4 десетилетия не стихват слуховете, че двамата мастити мъже имат интимна връзка, написа dunavmost.com. Желан ерген дълги години, артистът Халил Ергюн в никакъв случай не е бил засичан с жена до себе си, с изключение на с екранни половинки, с които се снима. Именно заради тази причина още от 90-те години насам клюкарските издания стартират да тиражират десетки пиперливи истории за половия живот на артиста от „ Листопад ”, съгласно които той обикаля сауни и хамами, с цел да търси мъжка обич.

Интересна детайлност е, че Айкут Ишиклар е правоприемник на преселници от българския Разград, напуснали нашата страна по заповед на Коминтерна през 1949 година Журналистът беше покосен от инфаркт в дома си на 9 април.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР