На ски писта в Боровец мъж минава през опитен скиор,

...
На ски писта в Боровец мъж минава през опитен скиор,
Коментари Харесай

Ужасен инцидент в Боровец

На ски писта в Боровец мъж минава през умел скиор, прегазва го и не стопира, а продължава надолу. От този ден нататък околните на потърпевшия търсят метод да стигнат до мъжа, предизвикал тази " ски злополука ".

„ Синът ми пострада доста тежко. Той е професионален скиор. От повече от шест години е ски преподавател в Канада. Добре осведомен е с изискванията в планината и с рисковете, които крие спортът ”, описа пред NOVA Лилия Празникова, майка на потърпевшия скиор.

Тя добави, че повода синът й да е в Боровец е подготовка за съревнование, което би трябвало да се организира през март. Още преди началото й, откакто слиза от лифта, момчето е блъснато в тил от мъж на възраст към 40 години.

„ Ударът е бил доста мощен. Скиорът, който предизвиква случая, напуща мястото ”, добави майката.

Тя посочи, че синът ѝ остава на земята към 16 минути, викайки за помощ.

„ Нараняванията са тежки. Засегнати са и двата крайници, тазобедрената става на левия крайник е строшена, десният крайник е с голям брой фрактури. Възстановяването ще продължи най-малко 7-8 месеца ”, сподели още Празникова.

Близките на момчето описват, че доста хора са били очевидци на случая и ги приканват, в случай че имат повече информация, да спомагат.

Полицията също работи по случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР