На щанда на Samsung Display, организиран като част от изложението

...
На щанда на Samsung Display, организиран като част от изложението
Коментари Харесай

Самсунг“ показа смартфон, който може да се носи на китката

На щанда на Samsung Display, проведен като част от ревюто MWC 2024, компанията сподели концепцията на необикновен смарт телефон Cling Band.

Дизайнерските характерности на корпуса и гъвкавия OLED екран ви разрешават да носите устройството на китката си като гривна.

Производителят отбелязва, че Cling Band може да се употребява както като смарт телефон, по този начин и като смарт часовник. В разгънат режим новият артикул наподобява като елементарен смарт телефон: има екран начело, заден панел с главния модул на камерата откъм гърба и USB Type-C порт и високоговорители в долния край.



Не единствено дисплеят, само че и структурата във формата на акордеон на задния панел разрешава на устройството да се огъва. Така той се трансформира в един тип интелигентен часовник, въпреки и доста по-обемист. До задната камера можете да видите датчик за пулс, който ще бъде ненужен в режим на смарт телефон.

За момента Cling Band е единствено идея и не е известно дали компанията в миналото ще успее да го трансформира в действително устройство, създавано за всеобща приложимост, само че съгласно експертите това е едно от разклоненията, обвързвано с бъдещето на смарт телефоните.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР