На сайта на Община Видин бе публикувана позицията на кмета

...
На сайта на Община Видин бе публикувана позицията на кмета
Коментари Харесай

Кметът на Видин с важен призив към своите съграждани относно ключов проект

На уеб страницата на Община Видин бе оповестена позицията на кмета на общината Огнян Ценков във връзка обвиняването, че общината пречи на реализирането на плана за модернизиране на пътя Видин-Ботевград.
В писмото на кмета се споделя:
„ Като кмет на Община Видин, който работи с „ цветен “ Общински съвет, чаках в действителност действителен конфликт на хрумвания и политики, а не непрестанно изкуствено създавано напрежение и език на омразата. Опитвам се да беседвам с всички общински съветници и да се вслушвам в думите им, тъй като те са в Общинския съвет като представители на нас, видинските жители. Да давам отговор на обидата с засегнатост, на лъжата с неистина, за мен постоянно е било неприемливо и неводещо до средата държание. Да разделяме хората, да ги учим на ненавист един към различен, няма да помогне на Видин и района. Трябва да работим дружно за общите цели, за нещата, които са значими и нужни за бъдещето на Видин. Да търсим и намираме истината в разговор и дружно. Казвам всичко това във връзка неведнъж тиражираната в публичното пространство неистина, подправена вест, погрешна информация за манипулиране на хората, че Община Видин пречи за реализирането на плана „ Модернизация на път I – 1 (E-79) „ Видин – Ботевград “.
Предоставям отговора на АПИ, в който се споделя, че Министерски съвет, Агенция „ Пътна инфраструктура “ и Община Видин работят в доброжелателност и съдействие за осъществяването на този значим обект както за Северозападна България, по този начин и за цялата страна.

В обръщението си кметът декларира: „ Категорично възразяваме против целенасочените офанзиви и опитите Община Видин и Агенция „ Пътна инфраструктура “ да бъдат упреквани в непросветеност и основаване на спънки за реализиране на този толкоз нужен за района план “.

В умозаключение кметът на Видин изрично декларира:
„ Уважаеми съграждани, както и преди, по този начин и за в бъдеще, ще давам отговор ясно и изрично на всяка неистина, подправена вест, на всяка погрешна и изопачена информация, която пречи на развиването на нашата община и разделя видинските жители “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР