На съвместно заседание на Областния и Градски съвети на БСП

...
На съвместно заседание на Областния и Градски съвети на БСП
Коментари Харесай

БСП: Не допуснахме срив в резултата и запазихме гласовете и поддръжката за партията

На взаимно съвещание на Областния и Градски препоръки на Българска социалистическа партия – Варна направиха разбор на изборните резултати от предварителните парламентарни избори. Те бяха пети по ред за последните 2 години.

Ето какво оповестяват от там:

" При разбора отчетохме плюсовете, минусите и средата, в която работихме.

Българска социалистическа партия не позволи срив в резултата и запазихме гласовете и поддръжката за партията, което се дължи на положителната ни и уравновесена листа, срещите с гласоподаватели и високата готовност на актива ни. Безкомпромисната позиция на партията против въвличането ни във войната в Украйна също укрепи престижа и на Българска социалистическа партия, и на нашите представители. В разбора бяха регистрирани и деструктивните условия, в които се организираха акцията и вота - всеобщо, безотговорно и навсякъде пазаруване на гласове. Този кусур на изборния развой не беше преследван и предотвратен от полицията в област Варна по никакъв метод.

 На държавно равнище намесата на президента Румен Радев в изборите през последните две години също даде своите плодове. След като заложи на политически инженеринг, определеният с помощта на Българска социалистическа партия Радев влага полученият от партията престиж в планове като Има Такъв Народ, Политическа партия и Български напредък.

Отчетохме и процесите в Българска социалистическа партия, инспирирани от наши някогашни членове, чиято цел да унищожат Българска социалистическа партия беше пресечена в зародиш. Но грозните подиуми на конгреса и умишленото основаване на плана “Левицата ” съумя да откъсне хиляди гласове от Българска социалистическа партия. Гласове, които имаме вяра, че ще си върнем.

Отчетохме и умората у нашия актив от непрекъснатите избори, само че сме решени на готовност повече от всеки път.

Затова единни и целеустремени тръгваме към идната цел и борба - локалните избори през октомври.

В тези сложни времена, Българска социалистическа партия е знак на стабилността, разговора, грижата за хората и опита. Тръгваме решително напред!

Още на 9 май подготовката стартира! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР