На Съвета казах, че така не може да се говори

...
На Съвета казах, че така не може да се говори
Коментари Харесай

Волен Сидеров С Много Важни Думи За Предстоящия Коалиционен Съвет

На Съвета споделих, че по този начин не може да се приказва - в случай че кажеш това, излиза въпросът ти какво правиш в това държавно управление. Зададох този въпрос на Съвета. От министрите на съвета се чу отвращение за отдръпване на който и да е от обединението и останах самичък.

Предложих на премиера да направи промяна в Министерски съвет и различен вицепремиер да бъде излъчен от Обединените патриоти. Това мое искане не беше признато, Борисов също изрази противоречие.

Той приема измененията като знак, че нещо се разрушава. В последна сметка аз не приказвам за препирня, а за нещо кардинално, уточни ръководителят на ПГ на Обединени патриоти. Не аз, Валери Симеонов би трябвало да предложи излизането си от ръководещата коалиция – по какъв начин може да стои вдясно от един деспот. Трябва да излезе и да каже – не мога повече да се мъча под диктаторската палка на един всемогъщ стопанин. Не може да хвърляш обвинявания, да лепиш черни печати и това да минава, акцентира водачът на " Атака ". Обединени патриоти минават през тест и би трябвало да разберем ще остане ли това обединяване. Това зависи от сътрудниците.

Аз се запитвам да им кажа какво би трябвало да се направи, с цел да продължим сполучливо напред. Ако не ме послушат, може и да пристигна краят, съобщи Сидеров. Премиерът е в правото си да дефинира с кой да работи. Информацията се комбинира при Борисов, той има по-добрата позиция. Няма никакъв проблем да се одобряват оставките на тези министри, само че целият въпрос е в името на какво. Тук ще изисквам да се слагат цели на дейности на изпълнителната и законодателната власт, сподели още Волен Сидеров. Той съобщи, че е срещу възможна промяна на министъра на туризма Николина Ангелкова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР