На съд беше показан шокиращият момент PC Шарън Бешенивски и

...
На съд беше показан шокиращият момент PC Шарън Бешенивски и
Коментари Харесай

Смразяващ момент PC Шарън Бешенивски е простреляна и убита на мястото на въоръжен грабеж

На съд беше показан шокиращият миг PC Шарън Бешенивски и Тереза ​​Милбърн са убити, когато идват на мястото на въоръжен обир.

Двойката трябваше да завърши промяната си на 18 ноември 2005 година, когато бяха изпратени при отчети за нахлуване в туристически сътрудници на Universal Express в Брадфорд. Кадри от този миг демонстрират по какъв начин двамата служители на реда пресичат улицата към бизнеса, преди да бъдат убити от мъж, излизащ от вратата. След това тримата въоръжени крадци избягаха от мястото на престъплението с кола за бягство.

Съдът изслуша PC Beshenivsky, 38, и PC Milburn, който беше на 37 по това време, и двамата невъоръжени. Прокурор Робърт Смит KC сподели, че двамата служители на реда са били убити съвсем от упор от един от триото, до момента в който стрелецът е „ стрелял безсистемно “ на улицата, до момента в който е бягал.

Г-н Смит сподели: „ След като този мъж простреля Шарън Бешенивски, Тереза ​​Милбърн го видя да придвижва револвера си към нея. Тя чу тропот и почувства голяма болежка. Веднага разбра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР