На събитието YouTube Brandcast ръководството на компанията обяви, че най-популярното

...
На събитието YouTube Brandcast ръководството на компанията обяви, че най-популярното
Коментари Харесай

YouTube внедрява неизключваема 30-секундна реклама на телевизорите

На събитието YouTube Brandcast управлението на компанията разгласи, че най-популярното наличие ще бъде съпроводено на смарт тв приемници с 30-секундни неизключваеми реклами – същите, които се демонстрират по стандартните телевизионни канали от десетилетия.

Това обаче не е единственият " подарък " за потребителите. Събитието разгласи и началото на тестването на нова функционалност Pause Experiences - рекламите ще се демонстрират, в случай че потребителят натисне пауза, до момента в който възпроизвежда видеоклипа.

Освен това представители на управлението на YouTube се похвалиха с достиженията на услугата: броят на потребителите на YouTube и YouTube TV, гледащи наличие на смарт тв приемници през декември 2022 година, надвиши 150 милиона души - единствено в Съединените щати.

Услугата резервира лидерската си позиция в страната измежду най-популярните канали за приемане на наличие от телевизионни екрани (статистиката се отнася както за стрийминг платформи, по този начин и за обичайни телевизионни мрежи). През април това беше единствената платформа, която означи месечен растеж на аудиторията.

Повече консуматори употребяват смарт тв приемници, с цел да гледат YouTube, което...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР