На Риши Сунак беше казано да се включи и да

...
На Риши Сунак беше казано да се включи и да
Коментари Харесай

Гласоподавателите изискват общи избори сега, докато Риши Сунак се колебае дали да проведе гласуване през май

На Риши Сунак беше казано да се включи и да свика общи избори, защото той се колебае дали да организира гласоподаване през май.

Премиерът през вчерашния ден не изключи предварителни избори на фона на спекулациите, че може да дефинира датата до дни.

Лейбъристите имат вяра, че господин Сунак ще удостовери проекта си за изборите идната седмица, с цел да могат да се проведат 2 май, същия ден като локалните избори.

Нова анкета демонстрира, че британците желаят гласоподаване, с цел да могат най-сетне да кажат мнението си за това по какъв начин се ръководи страната. Като се има поради изборът по кое време да се организира гласуването сред в този момент и януари, май беше най-популярният вид с 33%, които споделиха, че желаят тогава. Повече от една четвърт (26%) от гласоподавателите на торите споделиха същото.

Около 15% от всички гласоподаватели избраха юни, 13% октомври, 7% ноември, до момента в който единствено 2% споделиха декември и 7% януари. Проучването, поръчано от Labor Together, откри, че половината от хората (50%) считат, че отлагането на изборите до яну...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР