На ресторантите в китайската столица беше наредено да спрат да

...
На ресторантите в китайската столица беше наредено да спрат да
Коментари Харесай

Пекин забрани консумация на място в заведения за обществено хранене заради КОВИД

На заведенията за хранене в китайската столица беше подредено да спрат да обслужват клиенти на маса по време на майските празници, той като Пекин се бори с огнище на КОВИД-19, съобщи Асошиейтед прес

На конференция през днешния ден управляващите оповестиха, че потреблението в заведения носи риск от болест и акцентираха, (е вирусът се предава сред клиентите и личния състав, прецизира

Ресторантите могат да извършват поръчки за храна за у дома по време на празниците за Деня на труда от на следващия ден до идната сряда.

По-рано през седмицата Пекин стартира всеобщо тестване за коронавирус на милиони локални поданици в опит да се оправи с разрастващо се огнище от коронавирус.

Политическите залози са високи, защото ръководещата Китайска комунистическа партия се готви за огромен конгрес тази есен, на който Си Цзинпин ще се бори за трети петгодишен мандат, който да затвърди позицията му на неоспорим водач на Китай.

Пекинските управляващи оповестиха през днешния ден за 67 нови случаи на болест, с които общият брой доближи близо 300, от 22 април насам.

Властите разпоредиха парковете, местата за забавление и посещавани живописни региони да работят с понижен на половина потенциал по време на празничния интервал.

Няколко квартала в най-гъсто популации столичен регион Чаоян са оповестени за високорискови и на следващия ден и във вторник там ще има всеобщо тестване за коронавирус.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР