На редовното Общо събрание на БФволейбол в Казанлък, президентът инж.Данчо

...
На редовното Общо събрание на БФволейбол в Казанлък, президентът инж.Данчо
Коментари Харесай

Данчо Лазаров упълномощи Любо Ганев да води БФВолейбол до март

На постоянното Общо заседание на БФволейбол в Казанлък, президентът инж.Данчо Лазаров упълномощи вицепрезидента Любо Ганев да управлява централата до март, съощава " Дарик ".

``
реклама

След като Инициативен комитет за промени във волейбола издигна кандидатурата на някогашния национал за нов ръководител на БФВ имаше предпочитание да има промяна на управлението на изключително Общо заседание на 16 януари, само че такова се провали поради отвод от регистриране в Търговския указател.

Дългогодишният необут на БФВ Данчо Лазаров неведнъж до момента намекваше за своето отдръпване. В Казанлък той публично даде пълномощие, с което от 23 декември до 13 март отпред на централата ще бъде Любо Ганев. Голямото изборно Общо заседание пък ще бъде точно на 13 март 2020, на което ще бъде формалното отдръпване на Данчо Лазаров. Изненадващо или не през днешния ден в Казанлък другият спряган за нов ръководител на федерацията Борислав Кьосев показа, че ще поддържа Ганев през пролетта.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правил
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР