На редакционната поща на ТОПСПОРТ пристигна писмо от загрижен гражданин

...
На редакционната поща на ТОПСПОРТ пристигна писмо от загрижен гражданин
Коментари Харесай

Апокалипсис в Берое: Отборът трупа огромни задължения, футболисти крадат боб и ориз от магазините

На публицистичната поща на ТОПСПОРТ дойде писмо от угрижен жител на Стара Загора, който показа притеснителни неща за положението на Берое. В писмото се твърди, че тимът натрупа големи отговорности, а играчи на клуба са били хванати да крадат храна от локален супермаркет.

Публикуваме писмото без редакторска интервенция:
 Бразилец самичък разгласи прехвърлянето си в Берое
Бразилец самичък разгласи прехвърлянето си в Берое

Заралии с нов удар на пазара

" Здравейте, не знам дали до вас е достигнала следната информация, към този момент в Стара Загора се гледа да се мълчи оптимално по тематиката.

Заплатите в Берое се заплащат явно изборно, някои играчи вземат - някои не вземат заплати.

Преди мача с Арда трима играчи са хванати да крадат храна от супермаркета - верига супермаркети в Стара Загора, с три букви. Обектът е покрай региона на стадиона. Трима чужденци - единия от тях е Лучано Скуадроне - крали са фасул, ориз и макарони. И то не за първи път, просто този път работещите в магазина към този момент са извикали СОТ. Те са извикали Стелиан Попчев от клуба, който е ходил да ги избавя да не се се вършат панаири.

Това е обществена загадка в Стара Загора, дължат се пари за квартири, дължат се пари за хотели, дължат се пари за хранене по гостувания. Отбора натрупа отговорности за които не се приказва все още, единствено се пишат публикации по какъв начин се притеглят чужденци с визитки - без да се задава въпросът по какъв начин по този начин се заплащат заплати и трансферни суми за тях, а в това време не се заплащат заплати на други играчи които от апетит крадат от магазините. Други играчи разтрогнаха поради забавяне/неплащане - само че в това време се взимат играчи от Бока Хуниорс. Школата е оставена на безспорен самотек и детските тимове разчитат само на организация ( и в доста случаи и възнаграждение на настоящи елементарни разноски ) на треньорите и родителите.

Проверете компанията притежател на Берое в комерсиалния указател - основана тази година, с капитал 20 лева Ама към този момент има футболен тим. Това са неща за които никой не приказва, а идващият банкрут на тим забатачен от непознати " вложители " може да стане действителност напълно скоро. Собственикът на Берое разгласи, изтъквам: " 4-5 благ евро инвестиция още първия сезон ". Снимки с екип на Роналдиньо и т.н, само че не се загатва че това е банкрутиралата марка за спортни артикули на Роналдиньо, която няма други клиенти.

Хубави са публикациите за прехвърлянията от Аржентина, само че апелирам, обърнете внимание на протичащото се в Берое и метода на ръководство на клуба - който беше даден без пари на Ернан Банато и нямаше отговорности до този миг. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР