На провелото се състезание по кикбокс в Стара Загора варненският

...
На провелото се състезание по кикбокс в Стара Загора варненският
Коментари Харесай

Злато и бронз за състезателите на Вокил

На провелото се съревнование по кикбокс в Стара Загора варненският клуб по кикбокс и муай тай Вокил се яви с двама състезатели - Яни Янчев и Антонио Алипиев. И двамата се завърнаха с медали.
При мъжете в жанр К1 до 67 кг. Яни Янчев взе бронзовото отличие като на полуфинала загуби от представител на Семеен кодекс К2 (Пловдив). 
При момчетата 13-14 година до 74кг. Антонио Алипиев игра пряк край заради липса на други съперници и изцяло справедливо завоюва с отричане на състезателя от СК  Шуменска крепост и сграбчи златното отличие. 

" Доволен съм, че на всяко съревнование се връщаме със златни оценки. Надявах се да пробием при мъжете в К1, само че след кат гледах срещата на Яни видях, че имаме пропуски, които ще отстраним през лятото. Времето е пред нас и считам, че ще се оправим. Доволен съм, че състезателите в този атрактивен жанр на кикбокса са повишили доста равнището си и се получават красиви и механически издържани срещи. 
За Антонио мога да кажа единствено " Браво " и да се надявам, че ще продължи подготовката си за идващото съревнование без да прекъсва през лятото. Той е към момента на 14 и му предстоят още доста участия ", разяснява ръководителят на клуб Вокил Галин Димов.
Тренировките в клуба не престават с цялостна мощ и всеки, който желае да се научи е добре пристигнал всеки работен ден от 19:00ч. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР