На проведеното днес заседание на Националния съвет на БСП лидерът

...
На проведеното днес заседание на Националния съвет на БСП лидерът
Коментари Харесай

Нинова с организационна реформа в партията |

На извършеното през днешния ден съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия водачът Корнелия Нинова предложи организационна промяна в партията, която цели повече демократизация и децентрализация на партията, оповестиха от Българска социалистическа партия. 

Новият мандат на Областните препоръки на партията ще започва с по-голямо посланичество на общинските структури в работата на препоръките. Представителството в тях ще бъде 1 социалист на 300 члена, а до момента беше на 400 члена. До 18 ноември би трябвало да се структурират новите Областни препоръки и да бъдат определени техните управления.

Нинова продължава линията, поета от нея още от конгреса на партията, на който 1 пратеник представляваше 100 члена на партията.

Повишаване ролята на членовете на партията при взимане на решенията е съществена цел на Корнелия Нинова, която тя следва още с въвеждането на директния избор за ръководител.

В новата конструкция на партията тя трансферира партийните координатори от Позитано в структурите по места, като ще назначи общо 31 координатори във всеки многомандатен изборен регион на място.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР