На протеста му липсва идеология. Това каза пред БНТ вицепремиерът

...
На протеста му липсва идеология. Това каза пред БНТ вицепремиерът
Коментари Харесай

На протеста му липсва идеология

На митинга му липсва идеология. Това сподели пред Българска национална телевизия вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.
" На едни места се издигат лозунги срещу капитализма и богатите, други стачкуват с европейското знаме. Няма водачи на този митинг, хората приказват за смяна на Конституцията - едни желаят смяна на Съдебната система, други усилване на пълномощията на президентската институция. Трети желаят легализиране на гей браковете. Няма ясна концепция какво би трябвало да се случи. Една част са склонни на разговор, а други - не са. В този миг една оставка на държавното управление, в тази икономическа рецесия – едно служебно държавно управление, една безредица в границите на 4-5 месеца, до нови избори, през това време няма да има парламент, които да актуализира бюджетите, а един Бог знае какъв брой ще продължи мандата на това държавно управление. По-доброто за страната е да се търси разговор. Винаги съм считал, че разговорът в обществото е по-добър ", аргументира се той.
" Съгласен съм, че на по-голямата част от протестиращите не им хареса модела на ръководство последните 30 година, само че друга част от протестиращите имат чисто политически претекстове. Третата част несъмнено са финансирани от стопански фактори, а и това е потвърдено ", сподели още Каракачанов.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР