На президентските избори в Русия Владимир Путин печели 87,68% от

...
На президентските избори в Русия Владимир Путин печели 87,68% от
Коментари Харесай

Путин събра над 87% от гласовете, след като ЦИК обработи 30% от протоколите

На президентските избори в Русия Владимир Путин печели 87,68% от гласовете при обработка на 30,08% от протоколите, сочат данни на ЦИК.

На второ място е Николай Харитонов (КМП) с 3,96%, на трето - Владислав Даванков (Нови хора) с 3,81%, на четвърто - Леонид Слуцки (ЛДПР) с 3,01%, съобщава RT .

Припомняме, че съгласно резултатите от екзитпола на ВЦИОМ Путин спечели 87% от гласовете на президентските избори. Проучването на FOM сподели резултат от 87,8%.

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед20887Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед81981Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед86782Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед45860Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед22283Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164283Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128153Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед95559Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед91039Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед86782Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАвторски:ПоследниНай-четени  Христо Георгиев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР