На пресконференция държавният секретар Антъни Блинкен каза, че предлагат сериозен

...
На пресконференция държавният секретар Антъни Блинкен каза, че предлагат сериозен
Коментари Харесай

САЩ отговориха на исканията на Москва относно сигурността около руските граници

На конференция държавният секретар Антъни Блинкен сподели, че оферират " сериозен дипломатически път напред, в случай че Русия го избере ", само че предизвести също, че Съединени американски щати ще се концентрират „ равностойно ” и върху укрепването на защитата на Украйна, заяви Военновъздушни сили.

Кремъл не е реагирал на отговорите, само че като цяло съветските медии, включително The Moskow Times обобщават, че Съединени американски щати и НАТО са отхвърлили настояванията на Русия и упорстват за дипломатическо решение на рецесията с Украйна.

Русия искаше НАТО да изключи опцията Украйна и други страни да се причислят в миналото към Алианса. По този мотив Антъни Блинкен заключи, че отговорът на Съединени американски щати е изяснил „ съществени правила “, в това число суверенитета на Украйна и нейното право да избира от кои съюзи за сигурност да бъде част.

„ Остава на Русия да реши по какъв начин да отговори. Готови сме по този начин или другояче ”, сподели Блинкен.

Държавният секретар заяви, че тази седмица Съединени американски щати са изпратили в Украйна три колета с военна помощ, в това число ракети Javelin и бронебойни оръжия, дружно...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР