На празничния 17 септември започва новият сезон на предаването, запазена

...
На празничния 17 септември започва новият сезон на предаването, запазена
Коментари Харесай

Шоуто „С БНТ завинаги“ с емблематичния водещ Драгомир Драганов продължава с нов сезон от 17 септември

На празничния 17 септември стартира новият сезон на предаването, непокътната територия за мемоари - „ С Българска национална телевизия вечно ". Емблематичният водещ Драгомир Драганов и звездните му посетители ще приветстват феновете на публичната телевизия всяка неделя от 19:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

„ Като за втори сезон, сме два пъти по-амбицирани. Тази година, с изключение на именити излъчвания, останали в историята и „ Златния фонд " на Българска национална телевизия, с изключение на лица, които никога не би трябвало да бъдат забравяни, ще си припомняме и просто любопитни фрагменти, към които ще описваме мемоари за отминали времена.

Ще ги описваме и ще ги преосмисляме дружно със феновете, тъй като предаването ни не носталгира - то напомня, и всеки има право на своето отношение с днешна дата ", споделя Драгомир Драганов броени дни преди старта на втория сезон на „ С Българска национална телевизия вечно ".

Централен посетител в шоуто на 17 септември от 19:00 ч. по Българска национална телевизия 1 е обичаната на генерации певица Йорданка Христова, която отбелязва впечатляващ креативен празник - 60 години на българската и интернационална музикална сцена.

В блестящото студио на „ С Българска национална телевизия вечно " ще бъдат още Васил Найденов и Мария Илиева, както и цяло съзвездие от други специфични посетители - Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Росица Кирилова, братя Аргирови, Мая Нешкова, Мими Иванова, Милица Божинова, Краси и Вили Гюлмезови.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР