На пръв поглед въпросът изглежда лесен, но все пак възможно

...
На пръв поглед въпросът изглежда лесен, но все пак възможно
Коментари Харесай

Четири трика как да възбудиш мъжа, без дори да го докоснеш

На пръв взор въпросът наподобява елементарен, само че въпреки всичко допустимо ли е да възбудим мъжа, без да даже да го докоснем? Да забележим препоръките на психолозите.

Възбудете го с гласа си
Ако двамата не сте задоволително близки, с цел да разсъните пристрастеностите посредством допиране, както и в случай че не сте планували да го съблазните посредством облеклото, то тогава може да му въздействате с гласа си. Отдавна е потвърдено, че на подсъзнателно равнище човек най-често реагира не на източника на информация, а на интонацията, с която тази информация се произнася.

Ако диалогът се обърне по някаква причина и не върви в мечтаната посока, снижете тембъра, тъй че да прилича тембъра на мъркаща котка. Според експертите, това може да развълнува и възбуди мъжа безусловно от половин дума.

Говорете постепенно, без да бързате, тъй че речта да е приятна за ухото. Бърборенето със 150 думи в минута няма да донесе нищо положително. Мъжът освен, че ще мисли по какъв начин да ви накара да млъкнете допустимо най-бързо, само че и може въобще да не се стигне до буйна нощ.

Опитайте се да говорите с полушепнещ глас – това е, което ви би трябвало. Шепотът на подсъзнателно равнище се възприема като говорене в леглото и по този метод предизвика мислите на мъжа в вярната посока.

Пряк метод, само че за него си имайте едно на разум

Разбира се, можете незабавно да разкриете всички карти пред мъжа, да му кажете в какви пози предпочитате и, несъмнено, че тъкмо с него желаете фамилиарност. Но, не всички дами са толкоз смели, че да употребяват подобен способ. А и някои по-плахи господа могат да се изплашат.

По пътя на мъжкото неспокойствие

Просто говорете с него в лека, спокойна конюнктура и по този метод го успокойте, а по-късно пробвайте се да се приближите. Накарайте го да се усеща провиснал, само че дръжте отдалеченост. Говорете с него, попитайте за неговите занимания или друго, за което би приказвал с ненаситност.

В диалога се пробвайте да поддържате интерес, като е доста значимо да наподобява откровено от ваша страна. Ако не се справите добре, нещо може да се обърка и той незабавно ще го усети и ще се затвори. Вашето успокоение и фокус върху обекта на желанието ви ще ви оказват помощ да го спечелите, да му помогнете да се успокои и да се държи по метода, който желаете.

Гледайте го в очите

Трябва да го гледате директно в очите, това също е доста значимо. Неусетно изпробвайте техниките на невербална връзка, копирайки неговата интонация и жестове, единствено не е нужно да преигравате, не забравяйте за лекотата и естествеността.

Ако спазите всички тези препоръки, задачата ще бъде изпълнена сполучливо и ще можете да се насладите на остатъка от вечерта уместно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР