На прага на есента първата дама на САЩ Мелания Тръмп

...
На прага на есента първата дама на САЩ Мелания Тръмп
Коментари Харесай

Как Мелания Тръмп бере чушки с блуза за 1300 долара

На прага на есента първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп посрещна деца в градината на Белия дом. Съпругата на Доналд Тръмп продължи традицията, открита от Мишел Обама.

Мелания Тръмп прекара петъчния следобяд в градината на Белия дом с локални деца. Тя бе снимана да бере чушки и праз лук, да полива растенията и да беседва с учениците, насърчавайки ги да ядат плодове и зеленчуци и да се придържат към здравословното хранене.

Вижте по какъв начин изглеждаше първата дама в градината >>>

Естествено, облеклото на първата дама още веднъж провокира мнения, а мнозина се запитаха по какъв начин се берат чушки и се поливат лук и тиквички, до момента в който си облечен с маркови облекла за хиляди долари.

Съпругата на президента Тръмп бе подбрала за появяването си в градината карирана риза, тъмносини дънки и подобаващи спортни обувки в допълнение с червени градинарски ръкавици. Вълна от мнения провокира карираната ѝ риза на марката Balmain, която коства 1380 $.

Очевидно тя мъчно може да се одобри за дреха, с която се събира реколтата. Мнозина обаче припомнят, че Мелания Тръмп не харчи парите на данъкоплатците за тоалетите си.

Градината в Белия дом бе основана през 2009 година от брачната половинка на президента Барак Обама – Мишел. Тя бе част от акцията й за битка с нездравословните хранителни привички, водещи до наднормено тегло при децата. Мишел Обама бе фокусирана върху поощряване на здравословното хранене и предприе редица дейности в тази посока.

Миналата година някогашната към този момент първа дама показа, че се надява градината да символизира една по-здрава нация и идващите фамилии в Белия дом да я запазят.
 Getty/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР