На повечето места балотажът ще бъде между дясно и център

...
На повечето места балотажът ще бъде между дясно и център
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Сглобката има цена, но тя не се плаща от синьото

На множеството места балотажът ще бъде сред дясно и център – във Варна да вземем за пример. Освен това е забавен националистически вид.В София чакам да се бият дясно и център или дясно и ляво. Може да има и огромни изненади, само че дано да забележим какво ще стане. Това са първите мнения на социологът Андрей Райчев в ефира на Нова ТВ.

Около абсурда с машините още веднъж породи въпросът КОЙ …Че господин Пеевски е провел всички това – това се твърди в интернет, уточни той.

Според социолога сглобката има цена и тя е доста сериозна. Но тази история, че цената за сглобката не я заплаща синьото. Синьото завоюва от това – въпреки това да е Пирова победа.

Първо – дейностите на техния зам.-министър забъркан със абсурда с машините. Техен министър пък, без да е предмет на диалози, упреква Кирил Петков и още един човек за кражба от половин милион. Какво е това – или някаква последна непросветеност в назначението на тези хора или...Какво ще прави прокуратурата – там има краткотрайно ръководещ, който ще би трябвало да проверява всички тези съмнителни проблеми.(…) Тази склобка подронва стола, на който стоят.(…) Това ще докара до разврат и отвръщение от страна на електората, предвижда Андрей Райчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР