На полицейска палка не се спира само в държави като

...
На полицейска палка не се спира само в държави като
Коментари Харесай

Диана Русинова: Само в държави като България не се спира на стоп палка

„ На полицейска палка не се стопира единствено в страни като България. Да напомня, че в Съединени американски щати, в случай че не спрете на стоп палка, може да ви гръмнат, тъй като се считате за рисков “. Това сподели пред bTV Диана Русинова, специалист по пътна сигурност във връзка следващата злополука с жертви в София.
Прочетете още
Тази млад водач, който има брошура от скоро, не е спрял на стоп палка и след гонка с полицията по бул. „ Сливница “ е блъснал двама младежи – момче и момиче, които са умряли на място.

„ Не споделям да се взимат крайни ограничения като в Съединените щати, само че органите би трябвало да бъдат зачитани и техните инструкции да бъдат спазвани “, добави Русинова.

Тя съпостави тази злополука с случая на бул. „ Черни връх “, при който Георги Семерджиев удари и умъртви на място две млади дами.

„ Докато продължава отсъствието на държавна политика, което е обвързано с политическата рецесия, ще се местим от кръстовище на кръстовище “, предизвести специалистът от Европейски център за транспортни политики.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР