На подходите към Паметника на Незнайния войн ще бъдат изградени

...
На подходите към Паметника на Незнайния войн ще бъдат изградени
Коментари Харесай

София Е Под Полицейска Обсада! Ето Какво Се Случва В Момента

На методите към Паметника на Незнайния войник ще бъдат построени 6 контролно пропускателни пункта, където чиновници на НСО ще реализират пропускателен режим на гостите, упълномощени публицисти и жители, искащи да участват на церемонията.

От 12 часа пред постройката на Администрацията на Президента на Р. България Националната гвардейска част ще извърши промяна на почетния гвардейски часовой.

От 18.30 часа на пл. " Народно заседание " ще се организира тържествена инспекция заря във връзка честване на Националния празник.

За обезпечаване на защитата на публичния ред и сигурността на формалните лица и посетители, ще бъдат построени два кръга на защитата, взаимно със чиновници на " Военна полиция ".

Граждани ще бъдат допускани в обособения джоб на бул. " Цар Освободител ", откъм ул. " Г. С. Раковски ", както и по пътното платно на бул. " Цар Освободител " в правата от пл. " Народно заседание " до бул. " Васил Левски ", като региона ще бъде отцепен с полицейска лента и тежки парапети.

През деня предстоят да се проведат голям брой разнообразни по формат и сборни пунктове шествия и манифестации във връзка честванията на Националния празник в региона на паметниците на Незнайния войник, Цар Освободител и Българския Опълченец.

От Столична дирекция на вътрешните работи припомнят на решилите да участват на събитията, че следва да съблюдават член 6, ал.1 от Закона за събранията, митингите и манифестациите и член 23, алинея 5 от Наредба № 1 за публичния ред и опазването на общинските парцели на територията на Столична огромна община, която гласи: " При осъществяване на всеобщи прояви на публични места се не разрешава: внасянето на огнестрелно или хладно оръжие, както и на други предмети, предназначението или използването на които би заплашило публичния ред, живота и здравето на присъстващите; не разрешава се визитата на лица в очевидно нетрезво или несъответстващо положение, както и използването на предмети, предизвикващи мощен звук ".

На 4 и 5 март на публично посещаване в София ще дойде делегация, водена от Председателя на държавното управление на Руската Федерация Н. Пр. господин Дмитрий Медведев. На 4 март пред Паметника на Незнайния боец ще се състои гала по формалното им посрещане. От Столична дирекция на вътрешните работи са подхванати всички нужни ограничения за защитата на публичния ред и сигурността на придвижването по време на формалната аудиенция. При нужда поетапно ще бъдат затваряни улиците по маршрута на делегацията.

От Столична дирекция на вътрешните работи приканват жителите и гостите на столицата да проявят самообладание и схващане, в случай че им бъде породено вероятно стеснение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР