На пистата олимпийската състезателка Лоло Джоунс е символ на бляскав

...
На пистата олимпийската състезателка Лоло Джоунс е символ на бляскав
Коментари Харесай

Крайното решение на една 40-годишна девствена атлетка

На пистата олимпийската състезателка Лоло Джоунс е знак на блестящ триумф - спечелвайки три трофеи на NCAA и 11 оценки от All-American - само че нейният персонален живот надалеч не се развива толкоз блестящо, посредством частично на нейната доста обществена декларация за непорочност.

Спортната звезда, родом от Айова, която чупи върхове на пистата, още когато приключва лицей, се трансформира в една от най-добрите състезателки с трудности в света.

През цялата си впечатляваща, траяла десетилетия кариера, благочестивата християнка и приета спортистка, в този момент на 40 година, е много открита по отношение на решението си да изчака до брака, с цел да прави секс. Тя постоянно приказва за обезвереното си търсене на обич и продължаващата любовна тъга, с която се сблъсква години наред, което я оставя да се чуди дали нейната почтеност по тематиката не е унищожила възможностите й да намери своята половинка.

Лоло Джоунс за първи път разкрива, че е девствена през 2012 година, тъкмо преди да замине за Лондон за второто си участие на летните олимпийски игри в Лондон, обяснявайки в изявление по това време, че желае да се резервира като " подарък " за брачна половинка си, напомнят от Daily Mail.
 Мистър Олимпия, Крис Бъмстед и по какъв начин завоюва милионите си и направи такова положение
Как Мистър Олимпия завоюва милионите си

Какво стои зад положението на Крис Бъмстед

Когато за първи път приказва за изчакване до брака, Лоло споделя, че решението й произтича от мощната й религия, както и от въздействието, което бурната връзка на родителите й оказва върху нея - те в никакъв случай не са били женени, имали са пет деца заедно се разделят, когато тя е млада, вследствие на което тя прекара по-голямата част от детството си в беднотия със самотната си майка.

По това време Лоло признава, че това, че е девствена, към този момент е повлияло отрицателно на живота й и срещите ѝ, обяснявайки, че момчетата нормално бягат, незабавно щом схванат. А това, че прави тази информация публично достояние, единствено прави търсенето на сътрудник още по-трудна задача.

Оттогава Лоло непрестанно приказва за " изтощителния " си лов за брачен партньор, който съгласно нея е бил мощно стеснен от нейната неприкритост, че е девствена. Състезателката на трудности също споделя за непрекъснатите " закачки " и " засрамване ", с които се е сблъсквала поради решението си да се въздържа от секс до брака.

Но макар признанието на Лоло, че неотдавна е почнала да се " отхвърля от вярата " да откри своята половинка, след като са ѝ разбивали сърцето " толкоз доста пъти ", тя към момента е решена да сътвори семейство. И го прави с желанието за инвитро оплождане, като замразява яйцеклетките си през 2022 година
 Брайън Шоу, тренировки, храна и какво яде най-силният мъж на планетата
Какво яде най-силният мъж на планетата

За него 8000 калории дневно са малко

В изявление за Good Morning America Лоло приказва за евентуалното си бъдещо майчинство, като не крие, че се тревожи и го намира за " по-ужасяващо " от някои от пострадванията, с които се е сблъсквала като състезател.

" Продължаваш да се надяваш, че ще срещнеш някого, а по-късно всяка минала година си казваш: " О, не се срещам със брачна половинка си ", като започваш да се тревожиш от ден на ден, " разказва тя.

" И ето какво е лудото във всичко това. Разбивала съм се бобслей с 145 км в час... Имах пострадвания на подколянното сухожилие, интервенция на гръбначния дирек и нищо не беше по-ужасяващо от това даже да стартира да изследвам процеса на заледяване на яйцеклетки. "

Напоследък обаче Лоло се изправя пред още по-големи терзания. Преди седмица, олимпийската състезателка разкри посредством Instagram, че е имала работа с " трима разнообразни преследвачи мъже " през последната година, като в същото време разгласи, че е " свършила " с търсенето на мъжа на живота си в ядовит пост.

Тя написа, че мъжете, които не са разпознати " прекрачиха границата, заплашиха сигурността на мен и приятелите ми и трансформираха живота ми ".
 Анджела Лий, ММА първенец и по какъв начин съумява да съчетае майчинството с този мъжки спорт
Нежната страна на MMA

Анджела Лий - ММА първенец, страхотна майка и още нещо

" Един човек нахлу в олимпийския подготвителен център и остана през нощта с вярата да ме откри ", разкрива Лоло Джоунс и добавя: " Друг човек продължи да тормози приятелите ми в опити да се свърже с мен. И най-после, трети човек се опита да влезе в къщата ми и сподели на полицията, че ме познава от Instagram и аз съм го поканила да дойде да живее с мен. Приключих. Ако има някакво комплициране тук, искам да съм ясна. Не се интересувам.Това не е пътят. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР