На път за спирката си говорела с двамата мъже, които

...
На път за спирката си говорела с двамата мъже, които
Коментари Харесай

Съобщиха Сега: Жестока Катастрофа! Гледката Е Страшна, Две Жертви! Замръзнахме! Съпругата На Много Известен И Обичан Българин Е

На път за спирката си говорела с двамата мъже, които за разлика от нея нямаха шанс да оцелеят при удара с " Ауди " -то. Богдан Н., на 64 години и 6 години по-младият Радослав К. от Враца са двамата мъже, които починаха при злокобна злополука в неделния следобяд край ресторант " Череша " във вилната зона.

Близките им се приготвят за най-тъжния християнски бит, като и двете погребения по всяка възможност ще са на следващия ден. 60-годишният Ц.Ц. от Враца блъсна на пешеходна пътека трима души с летящото си " Ауди ", а кървавата злополука стана на път ІІ-15 сред Враца и Оряхово към 16.35 часа. Инцидентът стана на изсъхнал асфалт и при идеална видимост.

Пред ченгетата лидерът се оправдал, че слънцето го заслепило, защото било ниско на хоризонта и по тази причина връхлетял върху хората на пешеходната пътека. Тепърва следствието ще потвърждава с каква скорост се е движело немското возило, само че от предварителния оглед е ясно, че тя е била много над позволените в региона.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР