На острова на богинята Афродита, звездата на Пайнер Татяна се

...
На острова на богинята Афродита, звездата на Пайнер Татяна се
Коментари Харесай

Чалга дива пръсна 30 бона, за да се обясни в любов на мъж

На острова на богинята Афродита, звездата на " Пайнер " Татяна се изясни в обич на мъжа до себе си. Тя го направи чрез нова ария и видеоклип, които ги посвети на тайнствения си обичан.

Пайнерката пръсна 30 бона за фотоси на новия клип " Само с теб ", защото фрагментите са снимани в хубав Кипър. Тя желала да показа най-хубавото от себе си, защото за първи път посвещава ария на специфичен за нея човек. Дълго време се подготвяла за фотосите в Кипър и желала до последно да изпипа всеки подробност, а сюжетът е защитаван в загадка до последно от обичания й.

Изпълнителката е окрилена от новата си обич и единствено за няколко минути написа сама текста на парчето, като муза й служи нейният другар. В клипа Татяна е облечена с най-новата сбирка на Dolce$Gabana.



Певицата сияе на белите скали на остров Кипър, където самата Афродита е правила своите любовни срещи. Клипът е един от най-професионалните юридически от български реализатор. А това е втори шлагер за годината от Татяна. В началото на 2019 година изненада със " Записано е в сърцето ми ", която бързо се трансформира във водеща ария в чалготеките.

Новото парче се възприема още по-добре и за часове от премиерата съумя да набере сериозен триумф, който рядко се следи при нейни колежки. " Личи си сериозен напредък при Татяна. Тази година напряко смаза конкуренцията. Явно в действителност е влюбена и това проличава по последните й планове ", пишат нейни фенове в обществените мрежи
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР