На основание решение на ЦИК, имаме утвърден транспортен график от

...
На основание решение на ЦИК, имаме утвърден транспортен график от
Коментари Харесай

МВР: ЦИК ни каза да транспортираме машините, след няколко часа казаха да ги върнем обратно

" На съображение решение на ЦИК, имаме одобрен транспортен график от 27.10 за превозване на машините до съответните регионални центрове. Късно нощес получихме второ писмо да ги върнем назад в центъра откъдето са взети ”.  Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев по Народоосвободителна въстаническа армия.

Коцев съобщи, че Министерство на вътрешните работи към момента не разполагаме с отчета на ДАНС. „ Министерство на вътрешните работи не разполага с детайлности, не е ангажирано на този стадий публично ”, сподели Коцев.

Министерство на вътрешните работи ще извърши закона подобен, какъвто е, увери Коцев. В днешния ден всички секционни изборни комисии ще бъдат обезпечени с физическа защита и ще сътвори условия за законосъобразно осъществяване на изборите.

Ако решението за машините се промени, Министерство на вътрешните работи ще го извърши и ще направи всичко належащо да закара машините до секциите, изясни още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

1080 са сигналите за нарушавания на изборните права на жителите, изясни още Коцев. „ Част от тях са за нарушавания на изборното законодателство, други са за заличаване и разваляне на предизборни афиши и плакати, за корпоративен избор ”, сподели Коцев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР