На опозицията й трудно да приеме фактите, но нещата в

...
На опозицията й трудно да приеме фактите, но нещата в
Коментари Харесай

Борисов: Нещата в България се случват по най-добрия начин

На опозицията й мъчно да одобри обстоятелствата, само че нещата в България се случват и то по най-хубавия метод.

Това разгласи министър председателят Бойко Борисов при инспекция на построяването на Транзитен газопровод за Турция в сектора " Лозенец " - " Недялско ", представен от организация " Фокус ".

" Трудно им е на опозицията, доста им се желае да се разклати страната ", разгласи още той в персонално резюме на протичащото се, съгласно него, в страната. Отново изреди осъществяването на приходите през последните два месеца и уточни съответно тези вследствие на повишените данъчни инспекции по Черноморието.

" Говореха по какъв начин са подписали с Азербайджан за големи количества газ. Но той не може да пристигна по въздуха. Така че, в този момент, това, което те пожелателно правеха, ние на процедура вършим допустимо ", разгласи още Борисов, представен от пресслужбата си.
 Борисов: Нещата в България се случват по най-хубавия метод
© Пресслужба на Министерски съвет

С построяването на газовия сектор " Лозенец – Недялско " потенциалът на директния газопровод за Турция ще доближи от 14 до 15.7 милиарда кубически метра газ, съобщи още Борисов, който дружно с министъра на енергетиката Теменужка Петкова, инспектира плана. Предвижда се обектът да бъде приключен през 2018 година.

" Доволен съм, че следващата година по това време ще имаме към газовия хъб газови връзки и в двете направления ", означи министър председателят.

Според него интензивно се работи и по интерконекторите със Сърбия и Гърция. По думите му реверсивните връзки се строят и се основава опция в европейския газов хъб да постъпва газ от разнообразни източници - азерски, съветски, полутечен газ, газ от Румъния и други. За самия газов хъб " Балкан " министър-председателят посочи, представен от държавната пресслужба, че предпроектното изследване следва да започва и ще бъде направено с европейски средства.

" Вижда се разликата сред заварката по " Южен поток ", която беше правена преди време и това, което се строи сега ", сподели още министър председателят Борисов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР