На официалното връчване на символите на званието Почетен гражданин на

...
На официалното връчване на символите на званието Почетен гражданин на
Коментари Харесай

Христо Стоичков направи дарение за бебето Мая

На формалното връчване на знаците на званието Почетен жител на Стара Загора Христо Стоичков разгласи, че паричната награда ще бъде преведена по сметката на едногодишната Мая, която би трябвало да замине на лекуване в Турция при започване на януари.
“Щастлив съм. Горд съм, че от през днешния ден съм един старозагорец повече. Това го одобрявам като обвързване оттук насетне, където и да съм по света да споделям, че Христо Стоичков е жител и на Стара Загора “, сподели световноизвестният футболист в Града на липите.
Днес Живко Тодоров, кмет на община Стара Загора, публично връчи на Камата знаците на званието Почетен жител. Решението за удостояването му със званието беше взето от общинския съвет още предходната година. Ангажиментите на легендата обаче не позволяваха публично да получи знаците - почетна огърлица, грамота и парична награда в размер на 3000 лв..
" Смятам, че е заслужил своето самопризнание да го удостоим с огърлицата, с почетния знак, да получи достойното си място и в сърцето на Стара Загора. Ицо, ти си един огромен другар на Стара Загора ", съобщи кметът Тодоров при връчването на знаците.
Христо Стоичков разгласи, че Стара Загора е град със спортни обичаи и не е инцидентно, че от тук е тръгнал и първият български футболист-носител на " Златната обувка " Петър Жеков. Следващата му самодейност в Стара Загора ще е ориентирана към децата, разкри той. Камата се надява да показа биографичната си книга в Града на липите през идната година и разгласи, че има концепция за показателен мач сред тийм на Централна и Южна България и тим от останалата част на страната.
Миналата година носителят на " Златната топка " от 1994 година разпространява Стара Загора като провежда футболно шоу сред тима на Христо Стоичков и другари и дрийм тийма на „ Барселона” на стадион “Берое”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР