На официално събитие наречено white party, което се състоя на

...
На официално събитие наречено white party, което се състоя на
Коментари Харесай

Светла Иванова създаде уютно място за солни инхалации, йога практики и арт събития

На публично събитие наречено white party, което се състоя на 21 март, Светла Иванова, дружно със своята партньорка Антоанета Илиева, показаха нов план - уютно място, което съчетава солни инхалации, йога практики и арт действия. В звук с настъпването на пролетта, двете дами дадоха старт на своята сбъдната фантазия, наречена Salt&Art, в компанията на близо 80 посетители множеството облечени в бяло съгласно условията на домакините. Сред тях бяха музикалното семейство Кирил и Мая Нешкови, поетите Александър Петров и Иван Тенев, артистите Кристина Димитрова, Вяра Атова, Дамян Попов и известният музикален композитор Момчил Колев (от Дони и Момчил, група Клас и др), с който Светла сътвори целия си трети студиен албум „ По пътя “.

 g Личен списък

 g Личен списък

Светла и Антоанета споделиха, че като майки знаят какъв брой е значимо наличие на място, където децата да се забавляват и каляват, а родителите да се провиснал спокойни, че вършат най-хубавото за децата си и за себе си. Тяхна съществена цел, при построяването на елегантното пространство, е да изпипат всеки подробност, тъй че клиентите да се усещат спокойни за здравето и вътрешния си баланс. Един от тях е особено основаната за помещението вентилация и климатизация с антибактериални филтри за филтриране на въздуха.

 g Личен списък

 g Личен списък

Salt&Art не е следващото йога студио или солна стая, а бутиково място, което предлага комбиниране от двете, потребни за здравето, лечения. То се състои от две стаи - Стая Art, в която е построена огромна стена от хималайска сол, създаваща прелестно дзен чувство и влияеща благотворно върху дихателните процеси при йога практики. В нея клиентите могат да посетят първата в България въздушна йога+ солна инхалация, виняса йога, йога мама и бебе, за начинаещи, бременни, фамилна и Тананикаща йога, медитация и релаксация, както и новия авторски час на Светла – Salt Art Yoga, като всяка процедура е с добавена стойност - халотерапия.

 g Личен списък

 g Личен списък

Стая Salt прилича соните пещери и в нея родителите и децата могат да се забавляват дружно, както на пясъка до морето, работейки в същото време върху възстановяване на дихателните процеси, алергични положения, астма, кожни проблеми, синузит и други

 g Личен списък

 g Личен списък

В Salt&Art деца и родители могат да се насладят на къси филмчета в хамак, проектирани върху една от стените. Всеки уикенд в уютното пространство има друг уоркшоп или гост-инструктор, като занапред предстоят и още доста музикални и арт събития.

 g Личен списък

 g Личен списък

Официалното разкриване включваше изтънчен кетъринг, уелкъм дринк - текила с лимон и доста сол в звук със събититието, лотария с над 20 награди и високовибрационна музика с хенг дръм онлайн. Сред печелившите от томболата бе Кирил Нешков със брачната половинка си Мая Нешкова, който получи 40 минутна халотерапия за 2-ма в солната пещера на Salt&Art.

 g Личен списък

 g Личен списък

Повече информация за солните инхалации вижте ТУК и ТУК .

Вижте материалите на Светла Иванова в Edna.bg ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР