На официална онлайн церемония се състоя връчването на наградите на

...
На официална онлайн церемония се състоя връчването на наградите на
Коментари Харесай

BILLA App е Продукт на годината в категория Приложения и програми за лоялност

На публична онлайн гала се състоя връчването на премиите на авторитетния интернационален конкурс за нововъведения в потребителския бранш - " Избран артикул на годината ". BILLA България завоюва първо място и получи отличие в категория " Приложения и стратегии за преданост " с помощта на нововъведените цифрови функционалности и преимущества при извършване на покупки, които приложението BILLA App дава по отношение на самостоятелните потребителски привички на ползвателя си.

Конкурсът се провежда за пета поредна година, а спечелилите в категориите се излъчват посредством без значение национално представително изследване, осъществено за България от авторитетна изследователска организация Nielsen International измежду 2000 респонденти, следвайки неповторимата методология на програмата.

 фотография: BILLA България

Отличеният артикул BILLA App съставлява дигитализиране на към този момент съществуващата стратегия за преданост - BILLA Card. С нов, съвременен и забавен метод за прилагане, наличен посредством събаряне на гратис мобилно приложение, BILLA App се употребява бързо и елементарно през телефон, без да е належащо притежанието на пластика. На база самостоятелното си търсене, всеки един клиент получава специфични предложения на обичани артикули, голям брой спомагателни и потребни функционалности като лист за извършване на покупки, лични ваучери за отстъпки, както и 10% отстъпка за рождения си ден.

" Изключително сме щастливи да получим това толкоз високо отличие след една сложна и предизвикателна за всички нас година. Това е самопризнание освен за сполучливото цифрово развиване на BILLA, само че и за всички, които работиха неуморно и не престават да избират нашите артикули. Благодарим за доверието на всички наши клиенти и сътрудници. Тази премия е заричане, че ще продължаваме да се развиваме, с цел да бъдем съвременна и потребителски насочена компания ", разяснява Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

В състезанието " Продукт на годината " могат да вземат участие артикули и услуги, стартирани на българския пазар през последните 18 месеца. Те би трябвало да показват нововъведения, свързани с функционалност, дизайн, опаковка, състав и други Във всяка обособена категория Победителят е единствено един и той получава извънредно лиценза на премията и опцията да употребява разпознаваемото алено лого безкрайно в своите маркетингови и обществени връзки на продукта или услугата за една година.

*Материалът е възложен от BILLA България
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР