На Нюкасъл му предстои нов голям тест през уикенда след

...
На Нюкасъл му предстои нов голям тест през уикенда след
Коментари Харесай

Еди Хау: Боли ни, но ще се изправим

На Нюкасъл му следва " нов огромен тест " през уикенда след отпадането от Шампионската лига по футбол, съобщи мениджърът Еди Хау. " Свраките " ще бъдат без редица значими играчи в мача си с Фулъм за шампионата.

" Някои от играчите занапред възобновяват тренировки и несъмнено не са в най-хубавата си кондиция ", съобщи Хау, който не може да разчита на Киърън Трипиър поради наказване.

" Ще забележим през днешния ден какво е положението на Антъни Гордън. Джо Уилък е на инжекции поради травма и не мисля, че може да играе до януари. Такова е ситуацията и с Харви Барнс, който не се нуждае от интервенции. И за него занапред ще мислим по кое време ще се върне в игра ", добави наставникът.

Нюкасъл загуби последните си три мача във всички шампионати и се намира на седмо място в класирането на Висшата лига. Поражение против Милан пък приключи присъединяване на тима в Шампионската лига.

" Боли ни от това, несъмнено, само че ние сме експерти и би трябвало бързо да се надигнем, тъй като ни следва дуел с Фулъм. Това ще бъде огромен тест за качествата ни да отвръщаме на ударите ", сподели още той.
 Еди Хау отбрани футболистите на Нюкасъл
Еди Хау отбрани футболистите на Нюкасъл

" Свраките " останаха с празни ръце в Шампионската лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР