На някои хора просто не им върви във връзките им

...
На някои хора просто не им върви във връзките им
Коментари Харесай

Тежката съдба на Емануела: Хем сама си избира мъжете, хем все не ѝ върви в любовта

На някои хора просто не им върви във връзките им с другия пол. Сред тези хора май е и певицата Емануела, която се оплака и от мъжете и от... личните си избори.

" Аз си ги избрах мъжете. Не те мен, но моят избор се оказа цялостен леш ", оплака се певицата през " България Днес ". " Честно върша неприятни избори тъй като те са изправят пред мен, в началото ме убеждават, че са най-хубавото за мен, а след това демонстрират същинската си същина и идва разочарованието. Но не ги обвинявам, аз също съм отговорна за неприятния си избор ", споделя още тя.

Виж още: Дени и Дани - разграничени и на морето! Какво се случва с двойката от " Един за различен "? 

Последната връзка на певицата, която беше обществено известна, е с предприемача Мартин Николов. Двамата се разделиха, тъй като Елвиса, както му е прякорът, не бил почитател на моногамията.

Виж още: Скарани ли?! Няма такова нещо: Диона и Галин се събраха на морето и се забавляваха качествено 

Въпреки любовните терзания Емануела е щастлива. " Щастлива съм, тъй като съм в естетика със себе си. Предпочитам да съм сама, в сравнение с лъгана и разочарована. Вярвам в любовта и считам, че в един миг тя ще ме откри. Но в случай че не пристигна, здраве да е ", безапелационна е тя.

Изображение: https://www.instagram.com/emanuelaofficialll/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР