На някои хора им върви в любовта повече, от колкото

...
На някои хора им върви в любовта повече, от колкото
Коментари Харесай

Истината в любовта за Овен, Телец и Козирог

На някои хора им върви в любовта повече, от колкото на други! Някои като че ли са родени под щастлива звезда и постоянно греят от благополучие по обич и поради обич. Някои се впускат в разнообразни връзки без да му мислят, а други сортират любовниците си доста деликатно...
Влиянието и отражението на планетите върху страстите ни е огромно и всяка зодия си има своите специфики.

Овен
Верни и буйни любовници. Те са огнен знак и това им проличава от надалеч. Много елементарно се палят и надлежно търсят сътрудници, които да ги балансират. Имат сполучливи и дълготрайни връзки с Везни, Водолей и Стрелец. В сътрудниците си търсят откровеност и доверие. Обичат разнообразието и връзките с Овни са сложни, само че доста забавни и цялостни със мощни моменти. Обичат да рискуват и в любовта. Съвет: бъдете нащрек, в случай че сте по отношение на Овен.
Телец
Мъжете са доста сантиментални и грижовни. Обичат да преобладават във връзката си, само че когато ги опитомят същински са доста кротки и разбрани. Съжителството с тях е прелестно, тъй като не основават непотребни спорове. Жените от тази зодия са положителни любовници и имат отношение към секса, от време на време могат да стигат до разврат. Те са правилни в любовта, само че обичат флирта. Мъжете не се обвързват непременно. Могат да бъдат дори малко срамежливи и се отпускат по-бавно, само че намерят ли вярната жена, ще я създадат доста щастлива. Имат удобни партньорства с Козирог и Дева.
Козирог
Обикновено за тях сериозните връзки и любовта са на назад във времето. Нямат проблем с краткотрайните взаимоотношения и секса за една нощ. Срещнат ли индивида, обаче, те ще бъдат с него вечно. Склонни са към изневери, тъй като са доста любопитни, само че това не значи, че би трябвало да ги ревнувате до болежка... Имат огромно и положително сърце и държат доста на половинката си. Подходящи сътрудници за тях са представителите от противоположния пол на Везни и Телец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР