На него без някои неща не може, когато искате да

...
На него без някои неща не може, когато искате да
Коментари Харесай

Ето как балконът може да стане най-уютното място в целия апартамент!

На него без някои неща не може, когато желаете да бъде комфортен, написа в юнския си брой сп. „ Идеален дом “ и поучава по какъв начин да изберете балконските мебели

Дори дребният балкон ще се трансформира в удобно местенце за отдих, като махнете всичко ненужно. След това се огледайте и преценете къде ще е най-подходящото място за главните детайли – масата и столовете. Според площта решете дали те ще са сгъваеми или не.

Масата би трябвало да е задоволително постоянна, а плотът й да е с размер, форма и височина, които са съобразени с парапета. На пазара се предлага огромен избор от маси – от пластмаса, дърво, метал, ратан.

Столовете обичайно са в комплект с масата, само че може да методите и по-не-сгандартно. При дребен балкон, даже масата да е стационарна, не е неточност да изберете сгъваеми столове. Но за стиловото единение е добре материалът, от който са столовете, да е същият като на масата.

Отлично изцяло решение са комплектите. Много комфортни са табуретките с вътрешен размер за предпазване.

За да ви е уютно, мебелите не трябва да голи. На декоративните възглавници ще сядате и ще се облягате меко. По-красиво ще бъде и с завивка на масата. В по-хладните сутрини или вечери може да се загърнете с леко одеяло.

На огромната тераса ще се чувствате ужасно, в случай че предвидите място за култивиран факли. Но в случай че е тясна, изберете фенери, в който да сложите свещи. В тъмнината дискретно ще светят слънчевите лампи, а с гирлянди от тях развихрете въображението си за ефектна декорация по стените, тавана, парапета.

И най-добре обзаведеният балкон е безпаричен без градинка, даже да е дребна. Може да планирате разположението на цветята отвесно или да усвоите пълноценно парапета. На пазара се оферират саксии и сандъчета, които се закрепват по разнообразни способи. Цветарници и решетки, по които пълзят растения, ще ви скрият от любопитни погледи.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР