на най-модерната си експериментална ваксина COVID-19 за вътрешна употреба, което

...
на най-модерната си експериментална ваксина COVID-19 за вътрешна употреба, което
Коментари Харесай

Куба провежда трети етап на изпитание за ваксината Абдала

на най-модерната си пробна ваксина COVID-19 за вътрешна приложимост, което може да помогне на карибската островна страна да овладее епидемията в страната и да облекчи икономическата си рецесия. Припомняме, че това бе оповестено в края на февруари.
 Куба създава 100 млн. Коронавирус ваксини за няколко страни
Куба създава 100 млн. Коронавирус ваксини за няколко страни

Индия, Пакистан, Виетнам, Иран се интересуват

Страната стартира тази седмица набирането на към 44 000 доброволци в Хавана на възраст сред 19 и 80 години за своето изследване на двудозовата ваксина. Ако имунизацията се окаже сполучлива, Куба съобщи, че ще имунизира цялото си население от 11 милиона с първата ваксина против COVID-19, създадена и създадена в Латинска Америка. Куба съобщи, че също ще изнася имунизацията и ще я предложи на туристите. Страната има дълга история на износа на ваксини и медицинския туризъм. Производителят " БиоКубаФарма " заяви през февруари, че имунизацията е посочила сигурност и имуногенност против ковид. Това откриха клиничните тествания от втора фаза, в която взехаучастие 760 доброволци.
 Куба стартира всеобщо произвеждане на втора ваксина против ковид
Куба стартира всеобщо произвеждане на втора ваксина против ковид

Препаратът " Абдала " навлиза в трети стадий на клинични изпитвания през март

Съседни страни катопридобият предходната ваксина на Куба " Soberana 2 " ( " Суверенитет " ). Голямото изследване на фаза III би трябвало да завърши през ноември, като окончателните резултати ще бъдат разполагаем през януари 2022 година, съгласно формалния указател на клиничните изпитвания в Куба. Страната съобщи, че чака по-късно този месец да стартира тествания в късния стадий на друга лична ваксина, наречена " Абдала " по стихотворение на Хосе Марти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР