На мястото на инцидента с автобуса, при който загинаха двама

...
На мястото на инцидента с автобуса, при който загинаха двама
Коментари Харесай

Говорителят на главния прокурор: Нужно е решително противодействие на цялата държава срещу засиления миграционен натиск

На мястото на случая с рейса, при който починаха двама служители на реда, от рано сутринта е окръжният прокурор на Бургас. Делото ще бъде разследвано от екип от следователи от окръжния следствен отдел при Окръжна прокуратура-Бургас. Това сподели пред бТВ представителят на основния прокурор Сийка Милева. Тя прикани за уверено противопоставяне на цялата страна против засиления миграционен напън.

„ През последните месеци е видно, че има сериозен растеж. Този случай не може да бъде обсъждан отвън подтекста на наложилото се през последната една година политическо и институционално опълчване “, сподели Милева.

Тя добави, че противодействието на престъпността не може да бъде сполучливо, в случай че липсва единодушие.

„ Инцидентът сега се проверява и по-късно ще има информация по отношение на механизма на настъпилия тежък случай “, посочи представителят на основния прокурор.

По думите й е рано да се каже какво обвиняване ще бъде повдигнато, тъй като първо би трябвало да се извърши оглед на местопроизшествието, да бъдат разпитани очевидци и едвам по-късно ще се проучват събраните доказателства и да се реши каква правна подготовка следва да бъде избрана за обвинения, в случай че има подобен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР