На място Стоянов ще запознае германския си колега с работата

...
На място Стоянов ще запознае германския си колега с работата
Коментари Харесай

Вътрешните министри на България и Германия отиват заедно на българо-турската граница

На място Стоянов ще запознае немския си сътрудник с работата на граничните управляващи на пункта и с активността на Тристранния център за полицейско и митническо съдействие.

В края на февруари изпълнителният шеф на Европейската организация за гранична и брегова защита (Фронтекс) Ханс Лейтенс също посети Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", осведоми Българска телеграфна агенция.

На 8 април Европейската комисия регистрира позитивни резултати от оказаната от Европейския съюз (ЕС) поддръжка за защитата на външните граници на България и Румъния. Отбелязан бе прогрес при връщането на мигрантите без право на престой в Европейски Съюз, усъвършенствани бяха процедурите за даване на леговище, сензитивно бе усъвършенствано противодействието на каналджиите, съобщи Оливие Ониди, зам.-директор на дирекцията на Европейска комисия по въпросите на Шенген и вътрешната сигурност в Европейски Съюз, който приказва пред евродепутатите от комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи.

През март започва взаимната интервенция на " Фронтекс " и Главна дирекция " Гранична полиция " по утрояване на граничните чиновници на Европейски Съюз по българо-турската граница, оповестиха тогава от пресцентъра на " Гранична полиция ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР