На място ще бъдат изпратени сили на жандармерията. От държавното

...
На място ще бъдат изпратени сили на жандармерията. От държавното
Коментари Харесай

Край Сунгурларе: Шофьор на камион прегази малко дете, след разправа бе убит

На място ще бъдат изпратени сили на жандармерията. От държавното обвиняване в Бургас разясниха, че ще бъдат " безкомпромисни към причинителите на убийството ".

 

По първични данни детето ненадейно пресякло платното за придвижване, когато 57-годишният водач от Аксаково го блъска. Своевременно към мястото на случая се отправили близки родственици на момченцето, които чествали наоколо.

 

По думите на сателит на водача е почнала разпра. Свидетелят съумял да избяга и е откаран със инцидентен превоз отвън с. Прилеп, откъдето съумява да алармира на тел. 112.

 

Дошлите на място полицейски чиновници установили гибелта на 57-годишния лидер. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Към момента се прави оглед и се организират процесуално-следствени дейности за определяне на аргументите за гибелта на лидера.

 

До привършване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни направления. Регулирането на придвижването се реализира от чиновници на „ Пътна полиция “ при Районно ръководство – Сунгурларе.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР