На много тежък терен и при почти постоянен валеж от

...
На много тежък терен и при почти постоянен валеж от
Коментари Харесай

"Верея" и "Септември" се занулиха под проливния дъжд

На доста тежък терен и при съвсем непрекъснат дъжд от дъжд " Верея " приключи наедно 0:0 вкъщи със " Септември " в последната среща от първия кръг в Първа професионална лига.

В 17-ата минута Емин Ахмед центрира от ъглов удар, а Иво Иванов засече топката с глава, само че тя мина над вратата на гостите.

В 36-ата минута Борис Галчев шутира рисково след пас на Мирослав Будинов, само че Георги Георгиев мазета кълбото в корнер.

След почивката домакините на няколко пъти имаха опция да се разпишат. В 63-ата минута удар от отдалеченост на Майкъл Тевия рикошира в играчи на " Септември " и топката доближи до Милен Танев отдясно на вратата. Той стреля мощно, само че вратарят Галев мазета настрана от вратата.

Четири минути по-късно резервата Теофилос Курупис проби отляво и подаде към Антон Огнянов на празна врата, само че футболистът на " Верея " стреля над вратата.

В 79-ата минута Огнянов направи нов пропуск пред вратата на столичани, шутирайки мощно, само че неопределено по посока рамката, защитавана от Валентин Галев.

Четири минути преди края на постоянното време рисков удар на Крис Гади излезе в навън.

" Верея ": Георгиев, Илиев, Иванов, Йоргенсен, Ахмед, Максимов, Тевия, Танев, Мечев, Огнянов, Станчев

" Септември ": Галев, Стоичков, Диаби, Добрев, Стоянов, Чандъров, Алвеш, Галчев, Гади, Байду, Будинов
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР