На метри от финала Недялка напусна надпреварата в Hell's Kitchen.

...
На метри от финала Недялка напусна надпреварата в Hell's Kitchen.
Коментари Харесай

Злоба, инат или нещо друго: Какво спъна Недялка в Hell's Kitchen? Ето какво мисли самата тя

На метри от финала Недялка напусна конкуренцията в Hell's Kitchen. По думите на началник Виктор Ангелов инатът ѝ е направил неприятна услуга в това да остане отвън топ 4 на най-хубавите готвачи за предаването този сезон.

Е, Hell's Kitchen е към този момент минало, само че Недяла се дефинира като един от най-големите щастливци поради присъединяване си в шоуто. От него, споделя тя, е научила доста - толкоз доста, че чак е неописуемо.

Виж още: Гергана след Hell's Kitchen отсече - не съжалява за нищо! Ето какво разкри за свадите с дамите

По думите ѝ напрежението и 3-месечната изолираност в шоуто са си споделили своето и точно те са повода за напускането ѝ единствено седмица преди финала. Недялка е безапелационна, че злобата, в случай че е имало такава, е била единствено спортна завист.

Виж още: Соня от Hell's Kitchen смъкна 4 кг. за седмица! Как съумя и защо мечтае след шоуто?

Недялка обаче е безапелационна, че място за другарство в кухнята няма. Тези връзки са отвън вратите на кухнята и там би трябвало да бъдат. " Там гостите са преди всичко, ние би трябвало да си вършим работата ", съобщи тя пред " На кафе ". 

Тя към този момент е в Несебър, където приготвя новото меню за ресторанта си и споделя, че домът, морето и шума му са ѝ липсвали прекалено много по време на фотосите на шоуто. 

Виж още: Анси и Марти след ''Един за друг'': Поуките за любовта им от шоуто и тайната на дългата връзка

Недялка показа още, че най-известният човек, за който е готвила, е Стивън Сегал. Той обаче не се впичатлил от никоя манджа, а единствено и само от биволското сирене и българския розов домат.

Отпадналата от конкуренцията Недялка отхвърли да уточни кой е нейният любимец за финала, а уточни, че всеки от останалите участници има своите преимущества, с които заслужава огромната премия.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР