На мен това не може да ми се случи“, ще

...
На мен това не може да ми се случи“, ще
Коментари Харесай

Когато мъжът изпитва затруднения с ерекцията: 5 пози, които идват на помощ

„ На мен това не може да ми се случи “, ще твърди всеки мъж, до момента в който най-вероятно грубо се самозаблуждава. Всъщност това, какво си мисли всеки мъж, не е чак от такова огромно значение, тъй като ерекцията му може „ да се скапе “ по стотици разнообразни аргументи: от тежко пиене до инцидентно появила се в главата му мисъл, че на следващия ден би трябвало да предава скучен доклад на работното му място. Подобна обстановка въобще не е мотив да се отказвате от секс!

Ако мъжът не трансформира в драма случката, най-добре е да се мисли в посока, че обстановката не е „ засечка в системата “, а нейна „ новооткрита функционалност “ и фиаското да се трансформира в буйно премеждие.

За " положително утро "!

Това е поза, която е идеална за утринен секс – липсва терзанието от несвежия мирис сутринта, а в случай че на дамата доста ѝ доскучае, до момента в който е в позата на ембрион, може даже за малко да подремне. (Шегуваме се, схваща се). Възможно е да пораздвижите малко нещата и да преминете в странична поза, само че в случай че той се усеща нерешителен в мощта на ерекцията си (или дамата го усеща незадоволително твърд), не си коства да сменяте постоянно разположението на телата си. В съответната поза има още едно предимство: в случай че той напълно „ оклюма “, дамата може да помогне с ръка, галейки го, до момента в който „ възкръсне “. Но и в случай че реанимационните действия не оказват помощ, тогава мъжът може да употребява ръцете си, с цел да помогне на партньорката си да изживее това, което желае.



Малко еквилибристика

Жената би трябвало да легне върху неговите колене, като се отпусне обратно (само се пазете, да не падне!). В тази поза мъжът може да подтиква клитора ѝ, а когато се усети подготвен за деяние, то ще би трябвало просто леко да разтвори бедрата ѝ и да проникне. После, когато нещата наберат скорост, тя може да се изправи и да премине в класическа поза за езда.



„ Кучешката “ с екстри

Мъже, и това се случва – сходно на сърце на млада мома, ерекцията се държи с настойчиво своенравие. Тогава може да опитате кучешката поза. Но дамата би трябвало да опита колкото се може по-широко да разтвори бедрата си. Ако ерекцията му непрекъснато чезне нанякъде, отново разполагате с различни разновидности. Например, дамата може с пръсти да „ укрепи “ членът му, с цел да му сътвори опора. Дори и опората да не сработи, откакто овлажни пениса му с „ каквото има на разположение “, тя може да го помоли да продължава с придвижванията, с цел да подтиква клитора ѝ.



Майсторски клас по взаимно откриване

Понякога стресът и паниките въпреки всичко се оказват по-силни от мъжкото предпочитание и ерекцията се трансформира в нещо, което няма по какъв начин да се назова „ твърдо “. Това е миг, който тя и той може да употребяват, с цел да потвърдят за милиарден път, че вагиналният секс не е единственото еротично развлечение за двама души. Нищо не им пречи, да вземем за пример, да си устроят „ вечер на огледалната мастурбация “ и да разкрият пред колегата си всички дребни хитрости, към които прибягват, когато доставят наслаждение сами на себе си.



Вибриращи пристрастености

Тази поза може да я наречете както щете – „ прилегнала противоположна ездачка “ може и да звучи без задоволително възторг, само че пък разказва точното разположение на „ силите “. Когато мъжът е нерешителен в ерекцията си е възможно да се прибегне и до помощни средства от вида на еректилен пръстен. Ако джаджата е от модерните, с осцилация, дамата ще получи бонус към чувствата си.



Най-важното е да се помни, че повода за нестабилните ерекции най-често е стрес и паники. Справете се с тях и това, което през днешния ден наподобява неенергично, напълно скоро ще е отново способно на чудеса от неотстъпчивост.

А в случай че знаете по-приятен метод от секса, по който да се избавите от напрежението, споделете го с нас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР