На международното летище в Скопие кацна първият самолет на Луфтханза

...
На международното летище в Скопие кацна първият самолет на Луфтханза
Коментари Харесай

Македонското правителство субсидира авиолиния Скопие - Франфурт

На интернационалното летище в Скопие кацна първият аероплан на " Луфтханза " (Lufthansa) от Франкфурт, заяви особено за Българска телеграфна агенция организация МИА.

 

Със събитие на летището, проведено от летищния оператор “ТАВ Македония ” във връзка откриването на новата авиолиния Франкфурт - Скопие с немската самолетна компания " Луфтханза ", бе маркирано навлизането на самолетната компания на македонския пазар.

 

На интернационално летище в Скопие първият аероплан от Франкфурт беше посрещнат от министъра на превоза и известията Благой Боварски, немския дипломат в Република Северна Македония Петра Дрекслер, генералния шеф на “ТАВ Македония ” Метин Батак и районния шеф на групата " Луфтханза " Петер Пулем.

 

Новата авиолиния от Скопие до Франкфурт се реализира със дотации от държавното управление. От през днешния ден " Луфтханза " ще лети от Скопие до Франкфурт 10 пъти седмично.

 

През Франкфурт пътуващите от Република Северна Македония ще имат опция да се свържат с над 200 дестинации в страни в Европа и света.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР